Contact
 
Foto's
 
Ligging
 
Beschrijving
 
 
 
Foto's
 
Keuken
klik om te vergroten   klik om te vergroten   klik om te vergroten
 
 
De woning heeft een keuken met een oppervlakte van 25m▓. De keuken staat in onmiddellijke verbinding met de eet- en zitruimte. Hierdoor wordt de ruimelijke continu´teit, die voelbaar is doorheen de hele woning, ook hier doorgetrokken. De keuken is bereikbaar vanuit de centrale verbindingszone via een aparte multifunctionele strook. Deze strook geeft eveneens toegang tot gelijkvloers toilet en technische berging.
De keuken bestaat uit drie aparte zones. Het kookeiland, het spoeltafel gedeelte en de wand voor de keukentoestellen. Het kookeiland is geconcipieerd als een alleenstaand blok van 3m00 op 1m20, uitgelijnd met enerzijds het spoeltafel gedeelte en anderzijds de schuifraam die toegang heeft tot het terras van de patio. Het spoeltafelgedeelte heeft dezelfde afmetingen als het kookeiland en creŰert hierdoor een bakraam in de zijgevel. Deze wandopening kijkt uit op een prachtige 200-jarige beuk met laaghangende takken. De 2 onderbouw spoeltafels zijn van het merk FRANKE, de watervoorziening van de spoeltafels bestaat uit een keukenkraan en een sproeier beide van het merk VOLA. 
Door de grootte van het kookeiland is er een ingebouwde geluidsge´soleerde dampkapmotor voorzien met een maximaal debiet van 2.200 m│/uur.

overzicht foto's